Alla inlägg under november 2008

Av Anna Wallin - 9 november 2008 19:49

Har söndagsångest och det är verkligen inte samma sak som bakfylleångest. Har ingen bra dag alls idag, för det är Fars dag och jag är inte vara hemma med familjen och fira min älskade pappa:( Är jätte rastlös men har inget att göra mig av med energin på, har ingen att umgås med för alla verkar ha fullt upp idag/ikväll, har just kommit hem efter en lång kvällspromenad och är blött som en hund, det är bara skit med vädret. Alltså jag ser inget positivt idag. Ska nog ta och lägga mig i sängen och dra täcket långt över huvudet och hoppas på det är bättre i morgon. Kan det vara det att jag är understimulerad??? Har haft en helt IQ-befrid helg. Nej nu struntar jag i det här!


Grattis pappa på farsdag, hoppas att dagen har varit jätte bra trots att du har fått lagt golv hela dagen:)  


Av Anna Wallin - 8 november 2008 12:35

Har jätte tråkigt, börjar snart klättra på väggarna!

Av Anna Wallin - 7 november 2008 16:32

Denna veckan har gått jätte fort förstår inte vart den har tagit vägen. I veckan har jag inte gjort så mycket. Har mest gått, ätit, sovit och pluggat, har ju även varit hundvakt och Rex en massa. Det är så sjuk skönt att ha nån mer här i lägenheten än bara jag. Har fortfarande inte fått tillbaka min sociologitenta, börjar bli riktigt nervös över hur det har gått med den.


Det känns lite konstigt att täkna på att det bara är en vecka kvar till jag är tillbaka i Stockholm igen. För nästa fredag vid de här tiden sitter jag på FSAs fullmäktige, vet fortfarande inte vad det är jag har gett mig inpå än men det löser nog sig eftersom.


Är det säker på att det inte finns nån som vet en intressan sjukdom som man kan vinkla mot arbetsterapi? Jag och PiteEmma har kommit på att vi ska börja med att komma på vilken sjukdom vi vill skriva våran C-uppsats om, men kan ju säga att det blev inge lättare för att vi tänkte så, vet ni hur många sjukdomar det finns?

Av Anna Wallin - 5 november 2008 15:47

Det är helt sjukt klockan är 15:47 och det är svart ute oh det har varit det ett tag! Inte konsktigt att man är lite trött.

Av Anna Wallin - 5 november 2008 11:24

Nu har jag nästan sovit i två hela dagar! Det var länge sen jag var så fruktansvärt trött. Många åker hem för att få ha semester men det kan jag inte säga att min vecka hemma var. Fast jag får skylla mig själv att det blev för mycket att göra på för kort tid, tror dock att jag hann med det mesta och som sagt jag ville ju hälsa på alla och hitta på olika saker med alla där hemma. Under min vecka hemma har jag hunnit:

-lekt och badat med mina saknade syskonbarn

-lagat en massa mat och bakat åt familjen

-beundrat mammas och pappas nya fin kök 

-legat på golvet och myst med världens gosat hund Liza

-hälsa på och festat med töserna

-träffat storebror Erik och Lotta

-har ju även träffat syteryster och storebror Ola

-varit ute och gått med mamma och Liza

-varit i skogen och letat älg med pappa och Liza men det fanns igen:( och mycket mer. 


Nu har en ny läsperiod börjat. Det betyder två nya kurser att läsa, den här gången är båda kurserna arbetsterapikurser som ska vara förberedande inför vår C-uppsats som vi ska skriva under våren. Har redan ångest för hur detta kommer att sluta för jag vet vem jag ska skriva med men inte om vad vilket känns lite jobbigt. Så jag är tacksam på förslag?  


Sitter just nu och väntar på föreläsningar som börjar kl 13. Gud vad man känner sig osocial när föreläsningarna är på Internet, det är inte alls roligt och det är väldigt lätt att tappa fokus och börja göra en massa annat. Speciellt städa och diska är roligt när man har föreläsning hemma, inte bra inte bra.  


Snart ska jag föresten åka till Stockholm och bo på hotell igen. Hur bra som helst. Ska ner över en hel helg på fullmäktige och årsmöte för FSAstud. Ska bli jätte intressant. Kom på nu att det är ju nästa helg som jag ska väg hoppsan var tiden går fort. Och snart är det jul och hemfärd igen, kommer att komma hem den 12 dec. Men ska princip bara innanför dörren och sen vända för jag och Ola ska åka till Erik och handla julklappar. Det är hur bra som helst att göra så, för slipper jag dra med allt härifrån!  


Kan inte snö komma nu, så att det bli lite vitt och kallt så det biter lite i kinderna ute för det är det bästa.// Anna


Ovido - Quiz & Flashcards