Alla inlägg under maj 2009

Av Anna Wallin - 12 maj 2009 16:50

Bedömningen från hundutställningen i Högbo på Liza. 

Mkh: 51 cm. Typ: Utmärkt. Mkt bra huv, mörka ögon. Mkt bra hals o rygglinje. Mkt bra kors. Välvinkl fram o bak. Passande benstomme o mkt bra tassar. Päls o färg ua. Mkt goda rörelser.


Åker hem till Sveg på torsdag, ska på anställnings intervju som Arbetsterapeut på Rehabenheten inom Härjedalen Kommun. Spännandes! Så på fredag kl 9 får ni hålla tummarna.


Det är mycket som sker i mitt liv nu. Jag har praktik, skriver C-uppsats, letar vetenskapliga artiklar, ska åka hem, har börjat packat ihop i lägenheten för att det ska gå fort när mamma och pappa kommer, ska börja skriva deleaminationer och att jag måste ringa en lärare för nu har vi fått för många höskolepoäng fast det är ju bättre att det är så än att vi har för lite:)



Av Anna Wallin - 10 maj 2009 18:53

Är det en vanlig dag? Nej det är ingen vanlig dag för det är Eriks födelsedag. Hurra! Hurra! Hurra!

Av Anna Wallin - 6 maj 2009 19:22

Nu har jag dubbel kollat så i dag ska datumet stämma:) Var lite trötter igår!


Tänk att betydelsen av handledare är så stor. Jag har ju haft två bra handledare men jag kan inte fattar hur jag klarade av 5 veckor med en handledare som inte kunde lära mig ett dugg. Nu har jag det så bra på min VFU att jag när jag kommer hem längtar tillbaka och bara vill lära mig allt som hon kan. Handledare jag har nu ger mig ett mycket väl behövligt självförtroende inom arbetsterapi, hade byggt upp ett litet innan jag var på ett visst ställe och tappade tron på mig själv, men nu är det på uppgång igen vilket känns hur bra som helst. Är så sjukt glad att jag har hamna där jag hamnade:)


Ska anmäla mig till Islossningen idag. Vilket är våran avslutnings cermoni för alla inom hälsovetenskapen och lärarutbildning, samhällsvetenskap, beteendevetenskap och ekonomi samt arenor.

Av Anna Wallin - 5 maj 2009 19:14

Dagens skratt:

FAN vi har glömt rollatorn!!


Av Anna Wallin - 4 maj 2009 19:29

Jag har på känn att denna praktiken kommer att bli jätte bra. Har fått en så gullig och snäll handledare. Eller det är iaf mitt första intryck. Känns som om jag kan fråga henne om allt. Det verkar även vara en jätte bra arbetsplats,  hoppas bara att inte tiden går för fort.  I morse klev jag upp kl 05:30 fattar inte varför jag behövde inte kliva upp så tidigt men man är ju lite extra nervös när man inte ver riktigt vart man ska och så. Men det blev en lång dag åkte från lägenheten vid 7 och kom hem vid 18:30, så nu i kväll så jag är verkligen trött.


I dag stod det ungstekt lax, blomkålsmos och kokt spenat på menyn. Hur gott som helst. Helt klart värt att prova, jag lovar.


Av Anna Wallin - 3 maj 2009 17:56

Är så sjuk understimulerad. Börjar snart att klättra på väggarna. Men vinte vad jag ska hitta på. Förslag nån?


I morgon bär det av till Boden för VFU/praktik det ska bli spännandes. Hoppas att jag hittar rätt.


Har inge mer att berätta! Simma lugnt!

Av Anna Wallin - 2 maj 2009 18:12

Då var det lördag igen och jag gör så lite som möjligt på så lång tid som möjligt. Kanske blir frisk igen om jag inte gör för mycket, men det verkar helt lönlöst. Har varit förkyld i 1,5 vecka nu och jag vill inge längre nu. Har varit ner på stan idag och köp några tröjor tyckte att jag behövde det, för de flesta av mina tröjor nu är så utslitna och sen är det inte så roligt att använda samma tröja när man är på praktiken som när man är hemma.


C-uppsatsen börjar verkligen ta from nu och det känns inte lika tungt nu som det gjorde i början av veckan. Bara 2 veckor kvar så ska den lämnas in. Fortfarande dock inget nytt på jobbfronten vilket är lite jobbigt för det hade ju varit skönt att ha det klar när man slutar och då veta vart man ska ta vägen. Har ju inte så stor lust att bo med mamma och pappa hur länge som helst.


Måndag börjar prakiken och jag hoppas verkligen att jag får en bra handledare. En bra handledare är väldigt viktigt för hur man upplever praktiken har ju haft två handledare redan om var grymt bra och lärde mig jätte mycket men en som var så dåligt lärde mig inte alls så mycket som jag hade velat. Det är bara att sätta igång med delexaminationer på en gång för att det ska bli bra.  


Haha Linnea har du oxå hittat hit. Vi måste verkligen hänga lite i sommar:)

Ovido - Quiz & Flashcards