Alla inlägg under november 2007

Av Anna Wallin - 9 november 2007 14:21

Det känns inte som om det är fredag i dag!


Har inget att göra så jag tänkte att jag kan skriva ner några rader.


Massage kursen går så där kan inte så mycket men jag har ju bara gått en dag än så kanke känns lite bättre i kväll får se!!!


Ska laga mat nu så jag har hela helgen.


Hej så länge

Av Anna Wallin - 7 november 2007 22:33

då har man blivit brunett oxå!!!! Undra om det är roligare att vara brunett än blondin? Hmm...


Jag, Emma och Vikkan fick ett ryck i dag. Jág bjöd på middag, sen drog vi i väg på kvantum för att fixa färg. Sen drog vi tillbaka till mig för att titta på grace och färga håret, Ragna kom oxå förbi...


Nej nu ska jag lägga mig och ladda upp för min kurs som börjar i morgon!! Gud vad jag ska vara knådad och go kroppen på söndag!!

Av Anna Wallin - 6 november 2007 18:30

Är så less!!! Varför gräver jag ner mig för att jag inte svarade på en fråga på tentan i dag... Kan jag inte vara glad för att det är över att det är slut på pluggande för en dag och att jag skrev på det mesta även om det kanske inte är rätt men ändå!!!


Ska snart i väg och få ut mina frustrationer på BodyCombat. Skoj och skönt.


Ser fram emot att få bli masserad hela helgen!!!!


Av Anna Wallin - 5 november 2007 15:22

Varför ska man har tentaångest... varje gång. Det är helt bedrövlig... magen är i uppror och man kan inte sova och detta börjar minst två dagar före....


I helgen hände inte så mycket, fredag Idol men Emmelie och en skål popcorn. Lördag hyrde jag i mig i familjen Brännmark, vi var och badade bubbel och åt kinamat. Sen fick jag skjus hem för att spendera den med mina tenta uppgifter. Och hur roligt är det en lörda kväll... inte alls ska jag säga så la ifrån mig anteckningarna efter ett tag och popade mer popcorn. Så man kan säga att jaar umgåts med mina anteckningar och en skål men popcorn.


I helgen kommer det att bli jobbigt, dels för jag har massage kurs hela helgen och sen så är det en massa fester som jag är bjuden på.. men men får gå på festerna och säga hej oc sen gå hem för att sova eller nå:)


Nej nu ska jag äta och för jag ska snart på Afro Power med Ragna. Måste ju träna bort alla pop corn jag har ätit i helgen....

Av Anna Wallin - 1 november 2007 20:21

Idag har jag fått bytt bild på almanackan så nu får jag titta på mig, Sussi och Carro i en hel månad, skoj!!!

 

Jopp då var det snart dags för tenta och pluggandet går sådär. Börjar lära mig saker men vet inte om jag kommer ihåg allt. Börjar få lite lätt tentaångest inte bra, men jag har ju 4 dagar till att plugga innan tentan. Men det känns inte allt för bra.

 

Men en bra sak är att jag fick tillbaka mitt och PiteEmmas arbete och det var godkänt. Bra jobbat av oss!!! Ska snart ner till Piteå och hälsa på Emma, och då ska jag få trerättersmiddag av hennes mamma, visst e hon snäll och hon har aldrig träffat mig. Måste lägga på charmen så jag får komma ner och hälsa på fler gånger!! 

 

Denna veckan har det inte hänt så mycket förutom allt pluggande. I helgen vet jag inte vad det blir, kanske ska umgås med Vikkan på lördag och i morgon ska jag och Emmelie kolla på Idol.

 

Har föresten varit värsta datageniet i veckan. Har installerat Microsoft Office dock med hjälp av Erik. Men jag lyckades ju iaf är nog inte helt tappad bakom vagnen.

Simma Lugnt!!!!!

Ovido - Quiz & Flashcards