Alla inlägg den 13 februari 2008

Av Anna Wallin - 13 februari 2008 18:22

har jag och PiteEmma lämnat in tre studieuppgifter, känns jätte bra att vi har gjort bort nästan allt nu. Bara en uppgift kvar att fixa inför nästa vecka när vi ska ha seminarium på alla studieuppgifter.


Jag och PiteEmma har blivit som ett gammalt gift par. Det är helt sjukt vilka rutiner vi har skaffat oss bara på 2 veckor. Så är ser våra dagar ut:

Vid 10 kommer Emma och då kokar kaffet

Serverar kaffet med mjölk ibland, ibland är hon lite wild and crazy och skippar mjölken:)

Sen börjar vi skriva på vad vi nu håller på med.

Vid halv 12 börjar jag bli hungrig och lagar mat, som är klar vid ca 12 då måste jag slita Emma från datorn och skrivandet.

Efter att vi har ätit diskar Emma och jag sitter och skriver.

Vi 2 är det eventuellt fika och vid halv 3 går Emma för att hinna med bussen. Japp så har våra dagar i princip sett ut de senaste två veckorna.


I dag har vi fått utbildning på HLR, det var nyttigt att lära sig.

"Hallå! Hur e det?"


Det kände som om det var nå mera jag skulle skriva men jag vet inte vad det var. Skrev i går oxå men det försvann och jag blev förbannad och orkade inte skriva om förrän nu i dag.


Har lite ångest oxå för att jag inte har åkt nå skidor nu när ag har fått upp dem, har dock sprungit desto mer. Har den senaste veckorna verkligen kommit igång med träningen. Vilket känns jätte skönt och det är jätte roligt har aldrig gillat att springa men nu går det bra, ta i trä.


Ovido - Quiz & Flashcards