Alla inlägg den 5 februari 2008

Av Anna Wallin - 5 februari 2008 17:46

I dag fick man sig en semla!! Gött serru! PiteEmma bjöd på den medans jag bjöd på maten, i dag blev det chili con carne igen. Men det är ju lätt att göra och det är gott. Jag och PiteEmma håller på att skriva ett arbete och samtidigt kolla på andra arbeten som vi gjort första året för att att få inspiration till vad vi ska skriva och det är helt sjukt vad vårat skrivande har utvecklas till det bättre så klart. PiteEmma har världens goaste mamma har nämligen fått hembakta bullar av henne, är hon inte snäll? Det tycker iaf jag:)


I morse när jag vakande var jag helt färdig orkade inte kliva upp men Emma skulle ju komma så det var bara att kliva upp och bädda sängen. kände mig lite förkyld oxå me det gick över, så har just varit ute och sprungit, men det är helt sjuk vad ont jag får i vristen. Undra om det är mina skor som gör att jag får ont. Det är då inte helt rätt i foten heller!


Hmm vad ska jag mer berätta då. Jo i morgon ska vi i väg på ett studiebesök på Riksförbundet för Social och Mental Hälsa (RSMH) det ska bli spännandes


Annars är allt som vanligt har börjat återhämtat mig efter helgens bravader. Och nu är det ju så att det som hände i Hemavan stannar i Hemavan, så jag kan tyvärr inte skriva nå om vad som hände då!! Fast det är ganska skönt att slippa för det var alldeles för mycket som hände där.



Ovido - Quiz & Flashcards